Kontakt

Anders Brenna

Styreleder og pressekontakt

Bakgrunn:
Anders Brenna er leder av organisasjonen Stopp Datalagringsdirektivet. Han har bakgrunn som nettsjef i Teknisk Ukeblad og redaksjonssjef i digi.no, og jobber nå som Teknologievangelist i KnowIT. Ved siden av utvikler han søkemotoren Gravemaskinen, og har skrevet en fagbok om digitalt kildevern.

Espen Andersen

Nestleder og styremedlem

Bakgrunn:
Førsteamanuensis ved Institutt for Strategi og Logistikk ved Handelshøyskolen BI, hvor han foreleser innen strategi og teknologiledelse og leder Senter for Teknologistrategi.

Doctor of Business Administration fra Harvard Business School, og har lang erfaring som forsker, konsulent, og foredragsholder innen teknologiske og forretningsstrategiske emner. I 2011-2012 var han Visiting Scholar ved MIT Center for Information Systems Research i Cambridge, MA, USA.

Hjemmeside: Espen.com

Blog: Tversover

Georg Apenes

Styremedlem

Bakgrunn:
Jurist, politiker og tidligere embetsmann. Direktør i Datatilsynet fra 1989 til 2010. Journalist og polemiker.

Hanna E. Marcussen

Styremedlem

Bakgrunn:
Utdannet arkeolog fra Universitetet i Oslo.
Nasjonal talskvinne for Miljøpartiet De Grønne, jobber i De Grønnes bystyregruppe i Oslo. Har i tillegg til partipolitiske verv engasjert seg i en rekke frivillige organisasjoner, blant annet for å fremme personvern i den digitale verden. Hun har innehatt styreverv i Stopp DLD, og sitter for tiden som styremedlem i Elektronisk Forpost Norge (EFN).

Halvor Stenstadvold

Styremedlem

Bakgrunn:
Mag.art i statsvitenskap.
I Orklas konsernledelse fra 1988-2006.
Statssekretær i perioden 1981 - 1984. Tidligere styreleder i NRK, Norges Forskningsråd og Oslo Børs. P.t. styreleder i Henie Onstad Kunstsenter, Civita AS og NMI AS.

Styremedlem i Statkraft, Storebrand, Navamedic og Kongsberg Automotive.

Fredrik Øvergård

Styremedlem

Bakgrunn:
Daglig Leder i IT-utvikling og rådgivningsselskapet RÅD AS. Jobber med å utvikle Privacy-by-design velferdsteknologi til brukerkommunikasjon til nødmeldertjenestene i en krisesituasjon.

Rådgiver i forretningsutvikling med spesielt fokus på bruk av nye medier og IT-systemer som kraftmultipliserer i organisasjoner.

Styremedlem i Sør-Trøndelag og Malvik Venstre og 1. vara i Malvik Kommunestyre.

5 årig fortid som studentpolitiker i Trondheim med verv som bl.a leder for Studentparlamentet på HIST, og styremedlem i Høgskolestyret og konsernstyret i SIT.

Hjemmeside: www.radvice.no


Juridisk bistand:

Jon Wessel-Aas

Bing Hodneland Advokatselskap